De beste vis lekker thuisbezorgd!

 • Gratis verzending!
  vanaf €65,-
 • Gekoeld thuisbezorgd!
  Binnen 24u, bezorging op di t/m za
 • Dagverse producten
  obv beschikbaarheid en kwaliteit
 • 100% duurzaam assortiment!
  obv vangstseizoen, techniek en kwaliteit
 • 1.Bestel gemakkelijk
  online uw producten!
  Geen min. orderbedrag
 • 2.Uw producten worden
  vers klaargemaakt
  en vacuüm verpakt
 • 3.Uw bestelling wordt
  gekoeld bij u
  thuisbezorgd
 • 4.Binnen 1 dag uw
  producten in huis
  (bezorging di t/m za)
 • 5.Dagelijkse aanvoer
  verse vis. Kwaliteit
  staat bij ons op 1!
Eet smakelijk!

Paling

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Paling bij Visoptafel.nl

Opzoek naar een paling? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u een heerlijke palingfilet tegen een scherpe prijs. U kunt zelf een keuze maken uit het gewicht van de paling. De keuze bestaat uit 100 gram, 250 gram of 500 gram. De paling wordt voorverpakt geleverd, zodat deze lang vers blijft. Ook is de vis vrij van graat en vel. De paling in ons aanbod is afkomstig uit Nederland en is gerookt. Mocht de paling niks voor u zijn, bekijk dan ons andere aanbod aan gerookte vis .


De paling

De paling is gemakkelijk te onderscheiden van andere vissoorten, omdat de vis een langwerpig lichaam heeft. De levenswijze van de paling verschilt van de andere vissen. Zo is de paling in de nacht actief en jaagt dan op ongewervelde waterdieren, zoals kleine visjes. Overdag schuilt de paling. In Nederland is de paling van november tot maart, niet meer actief. De paling gaat dan in ruststand en graaft zich in. De paling is pas weer actief als de watertemperatuur aantrekkelijk wordt. De paling komt voor in Europa en Noord Afrika.


Paling gerechten

U kunt paling gebruiken in verschillende gerechten. De paling is een veelzijdig, mals en smaakvol visje. Zo kan paling koud gebruikt worden in salades, op stokbrood of op een toastje. Maar paling kan ook als ingrediënt bij een warm gerecht worden toegevoegd, zoals in pasta of in een vissoepje. Een paling gerecht bevat veel eiwitten en omega 3-vetzuren, wat bijdraagt aan de spieren en extra bescherming tegen hart- en vaatziekten. Er zijn verschillende paling gerechten te vinden op onze receptenpagina.


Paling kopen

Wilt u de paling kopen? Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit het gewenste gewicht, is het zeer gemakkelijk om de paling te kopen. De paling in ons aanbod is al gerookt en ontdaan van graten en vel. Het bereiden van de paling is dus, evenals het bestellen, zeer eenvoudig. Als u de paling heeft toegevoegd aan uw winkelwagen, kunt u naar de afrekenpagina gaan. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en adres. U kunt ervoor kiezen of u de bestelling wilt afhalen, of dat u deze laat thuis bezorgen.