De beste vis lekker thuisbezorgd!

 • Gratis verzending!
  vanaf €65,-
 • Gekoeld thuisbezorgd!
  Binnen 24u, bezorging op di t/m za
 • Dagverse producten
  obv beschikbaarheid en kwaliteit
 • 100% duurzaam assortiment!
  obv vangstseizoen, techniek en kwaliteit
 • 1.Bestel gemakkelijk
  online uw producten!
  Geen min. orderbedrag
 • 2.Uw producten worden
  vers klaargemaakt
  en vacuüm verpakt
 • 3.Uw bestelling wordt
  gekoeld bij u
  thuisbezorgd
 • 4.Binnen 1 dag uw
  producten in huis
  (bezorging di t/m za)
 • 5.Dagelijkse aanvoer
  verse vis. Kwaliteit
  staat bij ons op 1!
Eet smakelijk!

Haring

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Haring

Op zoek naar een smakelijke haring? Bekijk dan snel het aanbod op Visoptafel.nl! De vis wordt zonder kop en vel geleverd. Daarnaast is hij schoongemaakt en vrij van graatjes. Haring is een vette vis en rijk aan omega 3-vetzuren. Deze onverzadigde vetzuren voorkomen hart- en vaatziekten, ook dragen ze bij aan de hersenstofwisseling. Er bestaan verschillende soorten haring:

 • - Hollandse nieuwe haring. Deze haring bestaat meer dan 16% uit vet en wordt gevangen tussen mei en eind juli.
 • - “Gewone” – zoute haring . Deze haring wordt buiten het seizoen gevangen, maar voldoet niet aan de eisen van de ‘Hollandse nieuwe’. De vis wordt ook gebruikt voor het maken van zure haring en rolmopsen.

Het klaarmaken van de haring

Haring bereiden is zeer eenvoudig. U hoeft niet veel meer te doen omdat wij de vis al gebruiksklaar hebben gemaakt. U kunt de haring zo opeten. Maar u kunt de rauwe vis ook met andere lekkernijen combineren. Haring wordt vaak gegeten met ui. Door de vis te combineren met een gesneden uitje, wordt er wat zuur toegevoegd en smaakt de vis wat minder zout. Men eet de rauwe vis ook wel eens met gesnipperde zeekraal.

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de haring los te eten. Dit noemt men ook wel ‘haringhappen’. Maar de vis smaakt ook prima op een toastje of op brood. Wat u ook kiest, de haring zal zeker smaken!


Het aanbod aan verse vis

Mocht de haring niks voor u zijn. Bekijk dan eens onze andere verse vis producten. In deze categorie zijn diverse vissen te vinden, onder andere:


… en nog meer!


Naast verse vis koopt u bij ons ook schaal en schelpdieren , gerookte vis, vispakketten en delicatessen. Bekijk snel ons aanbod en de bijbehorende recepten!


Haring kopen

Trek gekregen in een lekkere haring? Haring kopen is zeer gemakkelijk bij Visoptafel.nl. U kiest de gewenste vis en voegt deze toe aan uw winkelwagen. Vervolgens rekent u af. U kunt de kiezen of u de bestelling af gaat halen, of dat u deze lekker laat thuis bezorgen. Als u de vis voor 15:00 besteld, heeft u deze morgen al in huis! Mocht u nog vragen hebben over de vissoorten of de recepten, neem dan contact met onze klantenservice.