De beste vis lekker thuisbezorgd!

 • Gratis verzending!
  vanaf €65,-
 • Gekoeld thuisbezorgd!
  Binnen 24u, bezorging op di t/m za
 • Dagverse producten
  obv beschikbaarheid en kwaliteit
 • 100% duurzaam assortiment!
  obv vangstseizoen, techniek en kwaliteit
 • 1.Bestel gemakkelijk
  online uw producten!
  Geen min. orderbedrag
 • 2.Uw producten worden
  vers klaargemaakt
  en vacuüm verpakt
 • 3.Uw bestelling wordt
  gekoeld bij u
  thuisbezorgd
 • 4.Binnen 1 dag uw
  producten in huis
  (bezorging di t/m za)
 • 5.Dagelijkse aanvoer
  verse vis. Kwaliteit
  staat bij ons op 1!
Eet smakelijk!

Verse Vis

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wat is échte verse vis?

De naam zegt het al een beetje: verse vis! Dit houdt in dat de vis direct na vangst aan boord van het schip ingevroren wordt. De vis zal ook bevroren bij u thuis worden aangeleverd. Hierdoor blijft de verse vis goed behouden, net alsof u deze zelf een paar minuten geleden heeft gevangen. Natuurlijk wordt onze verse vis direct na vangst verzonden. Tussendoor verwerken wij de verse vis en vriezen wij hem continu in. Hierdoor blijft de vis beschermd tegen bijvoorbeeld temperatuur wisselingen. Wij kopen onze vis direct in bij de vissers. Hierdoor is de verse vis sneller op de markt en blijft de kwaliteit en versheid van de vis behouden.


Waarom een verse vis kopen?

Er gaat niks boven lekkereverse vis kopen. U proeft de geweldige smaken van de zee bij iedere hap. Natuurlijk zijn er genoeg aanbieders die vis in blik aanbieden. Maar er gaat niks boven de verse vis smaak van de natuur. Stel dat u kookt voor familie, vrienden of misschien wel uw partner. Dan wilt u toch ook dat het gerecht dat u bereid in de smaak valt? Behoud daarom de smaak van een heerlijke vis door verse vis te kopen


Voordelen van verse vis

De voordelen van het kopen van verse vis zijn dat de smaak en textuur van de vis bewaard blijft. Het bereiden van de verse vis gemakkelijker dan een vis die niet vers is. Daarnaast bevat een verse vis veel meer voedingsstoffen dan een gewone houdbare vis. Via onze website kunt u een ruim assortiment aan verse vis kopen. Onder bevind zich een lijst met vissen die u via onze website kunt bestellen:

Zoals u ziet bieden wij u een ruim assortiment verse vis aan. Wilt u meer weten over een bepaalde vis dan kunt u ons altijd contacteren of bekijk onze klantenservice, recepten en tips pagina’s!


Informatie over verse vis kopen

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel verse vis kopen. Bestelt u de vis vandaag voor 15.00 uur dan is uw bestelling morgen al in huis. En is uw bestelling boven de €65,- dan is de verzending gratis! Bekijk snel ons grote aanbod aan exclusieve vissoorten.