De beste vis lekker thuisbezorgd!

 • Gratis verzending!
  vanaf €65,-
 • Gekoeld thuisbezorgd!
  Binnen 24u, bezorging op di t/m za
 • Dagverse producten
  obv beschikbaarheid en kwaliteit
 • 100% duurzaam assortiment!
  obv vangstseizoen, techniek en kwaliteit

Over ons

Vis wint aan populariteit. Vis is gezond en speelt hiermee in op de maatschappelijke ontwikkeling van gezond en bewust leven. Aan de andere kant zijn we echter ook erg druk, waardoor er weinig tijd over blijft om goed te zoeken naar een mooi en speciaal stukje vis. Daarnaast vindt u in de supermarkt, op de markt of in uw lokale viswinkel steeds vaker niet dat mooie kwalitatieve stukje vis waar u naar op zoek bent.  

Initiatiefnemer en oud- eigenaar, Ewout Donkersloot, liep tegen bovengenoemd probleem aan en is hiermee aan de slag gegaan. Hij bezat alle kennis om een mooie online webwinkel neer te zetten, maar niet de knowhow van de vishandel. Daarvoor ging hij op zoek in Spakenburg (het vissersdorp bij uitstek) en kwam in 2015 uit bij  Heijvis Visverwerking.

Sinds 2017 is de webshop in zijn geheel overgenomen door Heinen & Koelewijn vishandel BV.  Door het uitgebreide netwerk en ervaring op de markt en in de horeca kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen vis inkopen door het hele land, zelf op maat verwerken en verkopen.

Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding door in te stappen in de webshop waar u een groot assortiment aan mooie vissoorten kunt bestellen. Wij werken zo veel als mogelijk met dagverse vis en zijn dagelijks op de afslag te vinden. Het is onze passie om u te voorzien van overheerlijke vis. Bestel bij ons voor 15.00 uur en de volgende werkdag wordt uw vis gekoeld, en uiteraard in een speciale verpakking, bezorgd door DHL (muv maandag).

Onze medewerkers zijn gepassioneerd en op de hoogte waar de beste vis verkrijgbaar is, hoe deze gefileerd wordt en hoe deze het beste bereid kan worden. Dagelijks werken wij met plezier om vis over de hele wereld in te kopen waarna wij deze met trots presenteren op onze website Visoptafel.nl. Om u nog beter van dienst te zijn plaatsen wij ook wekelijks nieuwe recepten op onze site zodat u geïnspireerd wordt deze mooie vis op een zo goed mogelijke en creatieve manier in uw keuken te bereiden.

Tot slot willen u laten weten dat duurzaamheid ook bij ons hoog in het vaandel staat. Bij elke vis die wij inkopen wordt er grondig gekeken of deze vis wel op verantwoorde wijze is gevangen. Daarnaast bieden we enkele kweekvissen en MSC gecertificeerde vis aan. Dit alles om er voor te zorgen dat we allen nog jaren lang van al deze vis kunnen genieten.

Eet smakelijk!