De beste vis lekker thuisbezorgd!

 • Gratis verzending!
  vanaf €65,-
 • Gekoeld thuisbezorgd!
  Binnen 24u, bezorging op di t/m za
 • Dagverse producten
  obv beschikbaarheid en kwaliteit
 • 100% duurzaam assortiment!
  obv vangstseizoen, techniek en kwaliteit

Gebakken Vis

4 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 Item(s)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gebakken vis?

De naam zegt het al een beetje: gebakken vis! Dit houdt in dat de vis heerlijk op ouderwets manier gebakken wordt. Met niet te veel meel, maar wel met heerlijke kruiden.


Waarom gebakken vis kopen?

Er gaat niks boven lekkere gebakken vis kopen. U proeft de geweldige smaken van de zee bij iedere hap. Natuurlijk zijn er genoeg aanbieders die u gebakken vis aanbieden. Maar er gaat niks boven de gebakken vis smaak van Visoptafel. Wij bakken lekker krokant op onze eigen manier. De gebakken vis behoud daarom de smaak van een heerlijke gebakken vis zoals het hoort


Voordelen van gebakken vis

De voordelen van het kopen van gebakken vis zijn dat het gelijk klaar is voor uw eigen consumptie. Bereidingswijze gebakken vis. U ontvangt de gebakken vis gekoeld thuis.Als u van de vis wilt gaan genieten kunt u deze gemakkelijk opwarmen, dit kan op de volgende manieren: Droge koekenpan, Bak de vis eenvoudig op in een droge koekenpan, hiermee bedoelen wij dat u geen extra olie of boter hoeft toe te voegen. Zodra de vis in de koekenpan warm wordt komt er wat olie vrij en bakt u de vis gemakkelijk warm en krokant. De vis hoeft slechts een aantal minuten in de koekenpan, schep de vis wel een aantal keren om. Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden, doe de vis in een ovenschaal en zet deze tien minuten in de oven. Airfryer: De airfryer is ook erg geschikt om gebakken vis mee op te warmen. Verwarm de airfryer voor op 190 graden. Doe de vis 3 tot 4 minuutjes in de airfryer en de vis is heerlijk krokant. Wij raden de magnetron af, de vis verliest zijn krokante laagje.


Informatie over gebakken vis kopen

Via onze website kunt u gemakkelijk en snel gebakken vis kopen. Bestelt u de vis vandaag voor 15.00 uur dan is uw bestelling morgen al in huis. En is uw bestelling boven de €65,- dan is de verzending gratis! Bekijk snel ons grote aanbod aan gebakken vissoorten.